2018 Kazançlı Yatırım Tavsiyeleri

2018 Kazançlı Yatırım Tavsiyeleri

Category : Genel

Multi Level Marketing (MLM) yani çok katlı pazarlama sektöründe dengeler değişti. Önümüzdeki yıllarda ürün networküne sahip köklü firmaların yerine, yeni nesil Affiliate Marketing firmalarını, Coin firmalarını, reklam odaklı firmaları ve diğer benzeri yatırım yap, katla kazan şeklindeki firmaları çok sık duymaya başladık duymaya da devam edeceğiz. Bu bahsetmiş olduğum firmalar yakın zamanda pastanın büyük çoğunluğuna sahip olacak. Bu yüzden klasik işe gir, ürünleri kullan tavsiye et kazan yerine arka plan da elle tutulur ürünü olmayıp herhangi bir amaca bağlı yatırım işleri daha popüler olmaya başladı. Aslında şöyle bir düşünelim whatsapp, internet, sanal para; bunlarda birer ürün. Özetle tüm dünyada ürün networkünden yatırım networküne geçişler olmaya başladı. İnsanlar eskiden de risk alıp bu işlere giriyordu. Tek fark evlerine kargolar dolusu fiziki ürünler geliyordu ama bir çoğu yurtdışından getirildiği için muadillerine göre 4-5 kat fiyat farkının olmasını ortaya çıkarıyordu. Diğer taraftan son 1-2 yıl için de ise; yine benzer şekilde risk alarak firmaların kar paylaşımından aylık ya da yıllık sabit getiriler amaçlayan yatırım işlerine dahil olarak çok kısa sürede ciddi sonuçlar elde ettikleri örneğini görüyoruz.

Yatırım işleri de kendi içinde kısa, orta ve uzun vadeli üçe olarak ayrılıyor. Kimi insan kısa vadede günlük, haftalık, aylık gelirim olsun istiyor kimi insan ise şirket çok güvenilir olsun sürekli yatırım yapayım uzun vadede yatırdığım parayı katlanarak alayım istiyor.

Risk alıp yatırım yapabilecek; ancak güvenilir yatırım firması bulmakta zorluk çeken kişiler için alternatif yatırım seçenekleri sunabilirim.

Gelin fikirlerinizi birlikte değerlendirelim.

Alttaki form aracılığı ile iletişime geçebilirsiniz.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.